Over ons

Elke dag staan wij van Huus voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat je kwalitatief goede meubels en woonaccessoires kunt kopen voor de scherpste prijs!

Na het succes van de winkel in Hengelo, is er nu ook een vestiging in Apeldoorn. Door de verplichte winkelsluiting kunnen wij op dit moment geen klanten ontvangen in onze winkels. Wel willen wij je graag kennis laten maken met de nieuwste collecties. Daarom heeft Huus ervoor gekozen deze website te starten. Ons team heeft zich ingezet om door middel van foto’s en video’s een volledig beeld te creëren van de meubels en woonaccessoires. Je kunt de nieuwste meubels en woonaccessoires exclusief bekijken en bestellen bij www.huuspreview.nl.

Onze visie

‘Onze visie is om jullie ook in moeilijke tijden te blijven voorzien van nieuwe meubels en woonaccessoires. Wij van Huus Preview staan voor je klaar om onze betaalbare, industriële kwaliteitsmeubelen aan je te laten zien .’

Levering

Op dit moment heerst er wegens covid grote drukte bij webwinkels en pakketbezorgdiensten. Het aantal online bestellingen in Nederland is enorm gestegen, mede door het tijdelijk sluiten van niet-essentiële winkels. Wij bij HUUS Preview doen ons uiterste best om te zorgen dat jij je meubels bijtijds in huis hebt. Zo hebben we extra bezorgers en bezorgdiensten ingezet om zo snel mogelijk te kunnen leveren. Echter kunnen wij momenteel niet garanderen dat je pakket binnen de afgesproken levertermijn wordt bezorgd. Maar: hoe langer de weg… hoe meer je straks geniet van je bestelling bij Huus Preview.

Voor kleine artikelen is het natuurlijk ook mogelijk om deze af te halen in de winkel. Wil je hier meer over weten? neem dan contact met ons op.

De nieuwste collecties voor lage prijzen!